Energie vergelijken Middelaar Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Middelaar? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Essent en Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Middelaar? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend tref je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker zie je de prijs per jaar en de geldende welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Via deze website blader je door alle details over stroom, gas en licht in Middelaar.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €246

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Middelaar? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Vattenfall .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Vattenfall €160 €13,33 €1.572,55
3 jaar Vattenfall €130 €3,61 €1.692,55
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.812,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels onze tool vergelijk je vluchtig en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Middelaar”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Middelaar:

 1. Budget Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Middelaar met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Anode Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Middelaar? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Middelaar is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen bieden je aantrekkelijke welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €202

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Middelaar zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Hallum.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de meest aantrekkelijke energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Aanwijzing: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Middelaar


Overstappen naar de goedkoopste energie in Middelaar

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Middelaar (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Charmante service
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Jaren actief
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Tussentijds aanpassen
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Charmante service
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Online account
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Sympatieke service
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Betalen in termijnen
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Goede service
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Contract wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Aangename service
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Verschillende contracten
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Middelaar

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Middelaar? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij probleemloos de voordeligste leverancier. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Mook en Middelaar). Een voordelige gasmaatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Wieringerwerf.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Mook en Middelaar.