Energie vergelijken Middenbeemster Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Middenbeemster? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende stroomleveranciers als Eneco of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Middenbeemster? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij vergelijk je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info over stroom, gas en licht in Middenbeemster.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €212

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Middenbeemster? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Qurrent €210 €17,50 €1.572,80
3 jaar Qurrent €180 €5,00 €1.692,80
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.812,80

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van deze website vergelijk je vluchtig en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Middenbeemster”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Middenbeemster:

 1. De Vastelastenbond
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Middenbeemster met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder E.ON.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Middenbeemster? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Middenbeemster zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen hanteren prachtige welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €200

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Middenbeemster zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Hantum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt in een oogopslag de aantrekkelijkste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Middenbeemster


Overstappen naar de goedkoopste energie in Middenbeemster

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Middenbeemster (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
2 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Slim besparen
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Direct overstappen
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Gemakkelijk oversluiten
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
3 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Nette service
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
Contract wijzigen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Charmante service
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Aangename service
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Middenbeemster

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Middenbeemster? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij vandaag nog de meest voordelige maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Beemster). Een goedkope aanbieder kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Wijdewormer.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Beemster.