Energie vergelijken Haren Start met vergelijken en krijg een korting tot €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Haren? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Energieflex of Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Haren? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierna bepaal je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere maatschappij check je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Op onze website tref je alle info over stroom, gas en licht in Haren.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €259

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Haren? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €160 €13,33 €1.547,05
3 jaar Delta €150 €4,17 €1.667,05
5 jaar Delta €0 €0 €1.787,05

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Haren”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Haren:

 1. DELTA
 2. Fenor
 3. Vrijopnaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Haren waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welk soort tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Cogas.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Haren? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Haren zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders werken met daverende welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €195

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Haren zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Blitterswijck.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de meest betaalbare stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Haren


Zo vind je de goedkoopste energie in Haren

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Haren (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Snel oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Diverse prijsafspraken
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Contract wijzigen
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Overstaphulp
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
1 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Betalen in termijnen
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Betalen in termijnen
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Haren

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Haren? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je gemakkelijk de meest voordelige gas aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Haren). Een betaalbare partij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Ruinerwold.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Haren.