Energie vergelijken Wijngaarden Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Wijngaarden? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen als Energieflex of Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Wijngaarden? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder check je de energiekosten per jaar en de geldende cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina check je alle info over gas, stroom en licht in Wijngaarden.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €175

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn prijziger dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Wijngaarden? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €240 €20 €1.620,95
3 jaar Engie €210 €5,83 €1.740,95
5 jaar Engie €0 €0 €1.860,95

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van onze tool vergelijk je snel & eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Wijngaarden”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Wijngaarden:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Wijngaarden met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Enduris.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Wijngaarden? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Wijngaarden zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers werken met immense welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €265

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwgekozen maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Wijngaarden zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Per jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Ruinerwold.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest betaalbare aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Interessant: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Wijngaarden


Stap over naar de goedkoopste energie in Wijngaarden

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in Wijngaarden (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede medewerkers
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Nette service
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Goede klantenservice
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Overstapservice
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Betalen in termijnen
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Goede service
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Goede service
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Aangename service
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Wijngaarden

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Wijngaarden? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je in luttele seconden de goedkoopste maatschappij. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Molenwaard). Een interessante organisatie gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Heinkenszand.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Molenwaard.