Energie vergelijken Mijdrecht Start met vergelijken en bespaar maar liefst €252


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Mijdrecht? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen als Anode Energie en Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Mijdrecht? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend check je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier check je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website check je alle details over stroom, gas en licht in Mijdrecht.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €226

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Mijdrecht? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Premie/maand Totaal
1 jaar NLE €160 €13,33 €1.573,30
3 jaar NLE €280 €7,78 €1.693,30
5 jaar NLE €0 €0 €1.813,30

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je gauw en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Mijdrecht”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Mijdrecht:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Mijdrecht waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Innova Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Mijdrecht? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Mijdrecht is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers bieden vaak speciale welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €171

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Mijdrecht zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Utrecht. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Harfsen.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt direct de meest goedkope stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Mijdrecht


Stap over naar de goedkoopste energie in Mijdrecht

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Mijdrecht (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Utrecht)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Goede klantenservice
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Nette service
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Diverse prijsafspraken
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Aangename service
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Verbruik aanpassen
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Verbruik advies
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Aangename service
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Vriendelijke service
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Persoonlijke service
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Online account
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Mijdrecht

Het verbruik van gas bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Mijdrecht? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je gemakkelijk de meest voordelige maatschappij. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (De Ronde Venen). Een interessante gasmaatschappij kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Wijnjewoude.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente De Ronde Venen.