Energie vergelijken Mill Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Mill? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende stroomaanbieders als Budget Energie en Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Mill? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina check je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Mill.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €193

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Mill? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €200 €16,67 €1.573,50
3 jaar EnergieFlex €320 €8,89 €1.693,50
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.813,50

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van deze website vergelijk je razendsnel en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Mill”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Mill:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. NLE

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Mill die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Ons advies: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Mill? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Mill is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met hoge welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €141

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Mill zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Harkstede.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de aantrekkelijkste stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Mill


Stap over naar de goedkoopste energie in Mill

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Mill (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Goede klantenservice
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Hulp bij overstappen
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Online account
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Variabele gasprijzen
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Sympatieke service
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Online account
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
2 jarig contract
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Online account
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste prijs gas
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Flexibele gasprijs
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Mill

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Mill? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je eenvoudig de meest goedkope aanbieder. Op deze website vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Mill en Sint Hubert). Een goedkope aanbieder gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Wilhelminadorp.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Mill en Sint Hubert.