Energie vergelijken Wilhelminadorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €237


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Wilhelminadorp? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn stroomaanbieders zoals De Vastelastenbond en Greenchoice. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Wilhelminadorp? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna tref je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder tref je de energiekosten per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je handige info over gas, stroom en licht in Wilhelminadorp.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €207

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Wilhelminadorp? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Essent .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €140 €11,67 €1.621,20
3 jaar Essent €260 €7,22 €1.741,20
5 jaar Essent €0 €0 €1.861,20

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze pagina vergelijk je snel & probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Wilhelminadorp”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Wilhelminadorp:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Wilhelminadorp met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je relatief veel van de stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Coteq Netbeheer.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Wilhelminadorp? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Wilhelminadorp zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen werken met prachtige welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €132

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De volgende energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Wilhelminadorp zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in s Gravenmoer.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Wilhelminadorp


Stap over naar de goedkoopste energie in Wilhelminadorp

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Wilhelminadorp (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Maandelijks bijstellen
Prominente acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Contract wijzigen
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Hulp bij overstappen
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Charmante service
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Betalen in termijnen
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Charmante service
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Persoonlijk advies
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Online verbruik inzien
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Wilhelminadorp

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Wilhelminadorp? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij gelijk de meest goedkope maatschappij. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Goes). Een aantrekkelijke gasmaatschappij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Helenaveen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Goes.