Energie vergelijken Miste Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Miste? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk maar aan stroommaatschappijen zoals bijv. UnitedConsumers of Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Miste? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij zie je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Advies nodig? Via deze pagina vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Miste.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €215

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Miste? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €200 €16,67 €1.622,25
3 jaar Budget Energie €150 €4,17 €1.742,25
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.862,25

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Miste”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Miste:

 1. De Vastelastenbond
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Miste waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je relatief veel van de stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Miste? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Miste zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden namelijk daverende welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €276

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Miste zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Sassenheim.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Miste


Stap over naar de goedkoopste energie in Miste

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Miste (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Charmante service
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Goede klantenservice
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Sympatieke service
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Vaste prijs gas
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Sympatieke service
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Flexibele stroomprijs
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Goede klantenservice
Interessante acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Inzicht in je verbruik
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vaste & variabele prijzen
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Miste

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Miste? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij gemakkelijk de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Winterswijk). Een voordelige leverancier achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Herpen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Winterswijk.