Energie vergelijken Herpen Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Herpen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroom maatschappijen zoals Energieflex en Qwint. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Herpen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend zie je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier ontdek je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Hier check je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Herpen.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €197

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Herpen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €240 €20 €1.551,20
3 jaar Budget Energie €340 €9,44 €1.671,20
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.791,20

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Via deze website vergelijk je rap en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Herpen”. Je kunt ook filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Herpen:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Herpen waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Clean Energy.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Herpen? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Herpen is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders bieden je aantrekkelijke welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €233

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Herpen zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Bunschoten-Spakenburg.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft eenvoudig de meest aantrekkelijke stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Herpen


Profiteer van de goedkoopste energie in Herpen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Herpen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De opties zijn vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Goede service
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Aangename service
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Persoonlijk advies
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
3 jarig contract
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Meerdere contracten
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
2 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Overstaphulp
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Herpen

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Herpen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je zonder moeite de meest betaalbare gas aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Oss). Een passende gas leverancier gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Siebengewald.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Oss.