Energie vergelijken Monster Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Monster? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Toonaangevende partijen zijn stroomaanbieders als Budget Energie of Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Monster? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder tref je de prijs per jaar en de geldende korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je praktische info over stroom, gas en licht in Monster.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €195

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Monster? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Delta €200 €16,67 €1.574,25
3 jaar Delta €150 €4,17 €1.694,25
5 jaar Delta €0 €0 €1.814,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze website vergelijk je supersnel en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Monster”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Monster:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Monster waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Ga aan de slag met energie van Endinet Groep.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Monster? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Monster is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers werken met interessante welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €133

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwe maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Monster zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Havelterberg.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de meest betaalbare energiemaatschappij voor jouw situatie. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Monster


Zo vind je de goedkoopste energie in Monster

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Monster (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Snel af te sluiten
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Persoonlijk advies
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Flexibele gasprijs
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Verbruik advies
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Betalen in termijnen
Sublieme acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Persoonlijke service
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Inzicht in je verbruik
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Snel oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Monster

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Monster? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij snel de goedkoopste leverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Westland). Een interessante gasmaatschappij gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Brinkheurne.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Westland.