Energie vergelijken Moorveld Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Moorveld? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom als De Vastelastenbond en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Moorveld? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens check je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per maatschappij ontdek je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Moorveld.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €230

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Moorveld? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €110 €9,17 €1.574,55
3 jaar Oxxio €210 €5,83 €1.694,55
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.814,55

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze pagina vergelijk je vlot en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Moorveld”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Moorveld:

 1. Allure Energie
 2. Energieflex
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Moorveld met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Budget Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Moorveld? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Moorveld zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met reusachtige welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €180

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Moorveld zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Heelsum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de voordeligste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Moorveld


Profiteer van de goedkoopste energie in Moorveld

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Moorveld (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vaste prijs gas
Flinke welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Snel af te sluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Variabele stroomprijzen
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Sympatieke service
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Variabele stroomprijzen
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Windtegoed
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Verbruik advies
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Snel oversluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
3 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Overstaphulp
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Contract wijzigen
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Moorveld

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Moorveld? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je probleemloos de voordeligste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en check de laagste gastarieven voor jouw woning (Meerssen). Een goedkope gas leverancier gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Miste.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Meerssen.