Energie vergelijken Naaldwijk Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Naaldwijk? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders als Engie en NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Naaldwijk? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens zie je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie zie je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Naaldwijk.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €202

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Naaldwijk? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Eneco €210 €17,50 €1.575,05
3 jaar Eneco €310 €8,61 €1.695,05
5 jaar Eneco €0 €0 €1.815,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via onze tool vergelijk je rap en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Naaldwijk”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Naaldwijk:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Naaldwijk met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Fenor.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Naaldwijk? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Naaldwijk zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders hanteren interessante welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €158

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Naaldwijk zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Heerjansdam.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest aantrekkelijke stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Naaldwijk


Vind de goedkoopste energie in Naaldwijk

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Naaldwijk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
3 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Verbruik advies
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
1 jaar vast of variabel
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Tussentijds aanpassen
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Vaste prijs stroom
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
Snel oversluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vriendelijke service
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Goede service
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Naaldwijk

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energienota. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Naaldwijk? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je in minder dan een minuut de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Westland). Een goedkope gas leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Witteveen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Westland.