Energie vergelijken Nagele Start met vergelijken en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Nagele? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen zoals Anode Energie en Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nagele? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vergelijk je de jaarlijkse kosten en de geldende korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Nagele.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €236

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Nagele? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €230 €19,17 €1.575,15
3 jaar Oxxio €330 €9,17 €1.695,15
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.815,15

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels deze pagina vergelijk je vlot en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Nagele”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Nagele:

 1. Clean Energy
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Nagele die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Huismerk Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nagele? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Nagele zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen bieden namelijk enorme welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €198

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw nieuwe energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nagele zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Flevoland. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Heerlen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt direct de meest betaalbare energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nagele


Overstappen naar de goedkoopste energie in Nagele

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Nagele (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Flevoland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Goede medewerkers
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Charmante service
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Verbruik aanpassen
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Overstaphulp
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Overstapservice
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
1 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vaste prijs gas
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Nagele

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Nagele? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij in luttele seconden de meest goedkope maatschappij. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Noordoostpolder). Een geschikte organisatie achterhaald? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Wjelsryp.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Noordoostpolder.