Energie vergelijken Heesch Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Heesch? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen als DELTA of Vattenfall. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Heesch? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna bepaal je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstkorting. Direct meer informatie lezen? Hier tref je alle info over gas, stroom en licht in Heesch.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €195

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Heesch? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Eneco .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €250 €20,83 €1.549,00
3 jaar Eneco €220 €6,11 €1.669,00
5 jaar Eneco €0 €0 €1.789,00

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels de vergelijker vergelijk je razendsnel en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Heesch”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Heesch:

 1. De Vastelastenbond
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Heesch waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Cogas.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Heesch? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In Heesch is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers stunten met daverende welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €144

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Heesch zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Brakel.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste aanbieder voor jouw situatie. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Heesch


Zo vind je de goedkoopste energie in Heesch

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Heesch (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Variabele stroomprijzen
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Nette klantenservice
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Flexibele gasprijs
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Eenvoudig afsluiten
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Betalen in termijnen
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Écht groen
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Betalen in termijnen
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Verschillende contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Betalen in termijnen
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Verbruik advies
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Heesch

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Heesch? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je meteen de voordeligste gasmaatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Bernheze). Een aantrekkelijke maatschappij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Scharwoude.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Bernheze.