Energie vergelijken Neede Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Neede? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk maar aan stroommaatschappijen zoals bijv. UnitedConsumers of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Neede? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij zie je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op onze website lees je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Neede.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €276

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn prijziger dan een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Neede? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €140 €11,67 €1.575,45
3 jaar Budget Energie €390 €10,83 €1.695,45
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.815,45

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Neede”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Neede:

 1. Vandebron
 2. Engie
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Neede die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Neede? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Neede is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk formidabele welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €208

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw “nieuwe” leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Neede zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Hegebeintum.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de aantrekkelijkste energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Advies: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Neede


Vind de goedkoopste energie in Neede

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Neede (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Meerdere contracten
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Flexibele gasprijs
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vaste prijs gas
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Charmante service
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Online account
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Snel overstappen
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
1 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Behulpzame service
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Vriendelijke service
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Neede

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Neede? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je binnen een paar seconden de meest voordelige gasmaatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Berkelland). Een goedkope maatschappij kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Wolfheze.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Berkelland.