Energie vergelijken Wolfheze Start met vergelijken en bespaar tot €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Wolfheze? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen als Vrijopnaam of Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Wolfheze? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens zie je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij tref je de kosten op jaarbasis en de optionele korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op onze website check je alle details over stroom, gas en licht in Wolfheze.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €272

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Wolfheze? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €230 €19,17 €1.623,15
3 jaar Green Choice €330 €9,17 €1.743,15
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.863,15

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van onze tool vergelijk je snel & eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Wolfheze”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Wolfheze:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Wolfheze waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Coteq Netbeheer.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Wolfheze? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Wolfheze zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen bieden je sublieme welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €182

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Wolfheze zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Schermerhorn.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de goedkoopste maatschappij voor jou. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Suggestie: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Wolfheze


Stap over naar de goedkoopste energie in Wolfheze

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Wolfheze (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Goede medewerkers
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Nette service
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Aangename service
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
3 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Overstapservice
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
2 jarig contract
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Flexibele gasprijs
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Diverse prijsafspraken
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Behulpzame service
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Wolfheze

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Wolfheze? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je vandaag nog de meest voordelige maatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Renkum). Een geschikte gas leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Hierden.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Renkum.