Energie vergelijken Neerkant Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Neerkant? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers zoals Energieflex en Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Neerkant? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder check je de prijs per jaar en de eventuele. cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op onze website check je praktische info over stroom, gas en licht in Neerkant.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €219

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Neerkant? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €180 €15,00 €1.575,65
3 jaar NLE €110 €3,06 €1.695,65
5 jaar NLE €0 €0 €1.815,65

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels de vergelijker vergelijk je gauw en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Neerkant”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Neerkant:

 1. Vandebron
 2. HVC
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Neerkant met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Pure Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Neerkant? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Neerkant is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden namelijk reusachtige welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €131

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Neerkant zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Heide.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de meest aantrekkelijke maatschappij voor jou. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Neerkant


Vind de goedkoopste energie in Neerkant

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Neerkant (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Charmante service
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Variabele stroomprijzen
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Charmante service
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Variabele stroomprijzen
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Windtegoed
Overstaphulp
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Inzicht in je verbruik
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Verschillende contracten
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vriendelijke service
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Neerkant

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Neerkant? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je eenvoudig de goedkoopste gasmaatschappij. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Deurne). Een aantrekkelijke gasmaatschappij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Wolvega.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Deurne.