Energie vergelijken Netterden Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Netterden? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk maar aan aanbieders van stroom als Allure Energie en Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Netterden? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Vervolgens selecteer je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Netterden.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €275

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Netterden? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €220 €18,33 €1.575,85
3 jaar EnergieFlex €150 €4,17 €1.695,85
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.815,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Netterden”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Netterden:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Netterden waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Vandebron.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Netterden? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Netterden zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers geven jouw prachtige welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €199

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Netterden zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Heikant.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest betaalbare maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Netterden


Stap over naar de goedkoopste energie in Netterden

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Netterden (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Betalen in termijnen
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Variabele stroomprijzen
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Meerdere contracten
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Overstapservice
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Sympatieke service
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Online account
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Meerdere contracten
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Nette klantenservice
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Netterden

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, om te douchen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Netterden? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je in luttele seconden de goedkoopste aanbieder. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Oude IJsselstreek). Een geschikte gasmaatschappij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Wormer.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Oude IJsselstreek.