Energie vergelijken Wormer Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €266


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Wormer? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan aanbieders van stroom als DELTA en Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Wormer? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Per leverancier check je de kosten per 12 maanden en de optionele korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je praktische info over stroom, gas en licht in Wormer.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €221

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Wormer? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €160 €13,33 €1.623,55
3 jaar Eneco €410 €11,39 €1.743,55
5 jaar Eneco €0 €0 €1.863,55

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels onze tool vergelijk je razendsnel en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Wormer”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Wormer:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Wormer waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je relatief veel van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Eneco.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Wormer? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Wormer zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders bieden vaak aantrekkelijke welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €128

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw toekomstige leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Wormer zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Schijndel.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de voordeligste stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Wormer


Zo vind je de goedkoopste energie in Wormer

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Wormer (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Vaste prijs gas
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Snel oversluiten
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Betalen in termijnen
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Vriendelijke service
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Snel oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Behulpzame service
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Gemakkelijk oversluiten
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Flexibele gasprijs
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Flexibele stroomprijs
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Wormer

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor warm water en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Wormer? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je in luttele seconden de aantrekkelijkste maatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw woning (Wormerland). Een passende maatschappij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Hindeloopen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Wormerland.