Energie vergelijken Nieuw Beerta Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Nieuw Beerta? De keuze is vandaag de dag erg groot. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom als Energieflex en Powerpeers. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Nieuw Beerta? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna zie je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier ontdek je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Nieuw Beerta.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €193

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nieuw Beerta? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Oxxio .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €150 €12,50 €1.576,25
3 jaar Oxxio €230 €6,39 €1.696,25
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.816,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Nieuw Beerta”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Nieuw Beerta:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Nieuw Beerta waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je relatief veel van de energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van RENDO Netwerken.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Nieuw Beerta? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Nieuw Beerta is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen bieden vaak prachtige welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €230

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Nieuw Beerta zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Groningen. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Hekendorp.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Nieuw Beerta


Profiteer van de goedkoopste energie in Nieuw Beerta

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nieuw Beerta (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Overstapservice
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Snel overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Betalen in termijnen
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
3 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Variabele stroomprijzen
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
1 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Sympatieke service
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Overstapservice
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Simpele voorwaarden
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuw Beerta

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Nieuw Beerta? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je direct de meest goedkope gas aanbieder. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Oldambt). Een interessante leverancier gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Wouwse Plantage.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Oldambt.