Energie vergelijken Nieuw-Buinen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €244


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Nieuw-Buinen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen zoals Vandebron of Powerpeers. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Nieuw-Buinen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere organisatie check je de prijs per jaar en de beschikbare welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina vind je handige info over gas, stroom en licht in Nieuw-Buinen.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €265

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Nieuw-Buinen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €230 €19,17 €1.576,65
3 jaar Vattenfall €310 €8,61 €1.696,65
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.816,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze pagina vergelijk je vlot en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuw-Buinen”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Nieuw-Buinen:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Nieuw-Buinen met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van de stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van DELTA.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nieuw-Buinen? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Nieuw-Buinen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen geven namelijk reusachtige welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €209

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nieuw-Buinen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Drenthe. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Helvoirt.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de aantrekkelijkste energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Nieuw-Buinen


Zo vind je de goedkoopste energie in Nieuw-Buinen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu meteen de goedkoopste stroom in Nieuw-Buinen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Drenthe)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Overstaphulp
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Snel oversluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Vaste prijs gas
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Nette klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Sympatieke service
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Groene stroom
Overstapservice
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
3 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Snel overstappen
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
2 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Maandelijks bijstellen
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuw-Buinen

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuw-Buinen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij nu de meest goedkope gas aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Borger-Odoorn). Een passende organisatie gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Zaamslag.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Borger-Odoorn.