Energie vergelijken Zaamslag Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Zaamslag? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen zoals bijv. Vandebron en Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Zaamslag? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierna bepaal je de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Advies nodig? Via deze pagina vind je praktische info over gas, stroom en licht in Zaamslag.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €230

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Zaamslag? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.624,35
3 jaar Green Choice €250 €6,94 €1.744,35
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.864,35

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze website vergelijk je rap en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Zaamslag”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van wind of de zon. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Zaamslag:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Zaamslag waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en met feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij Powerpeers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Zaamslag? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Zaamslag zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas stunten met sensationele welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €165

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aanstaande energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Zaamslag zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Schoonrewoerd.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt direct de meest voordelige stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Zaamslag


Stap over naar de goedkoopste energie in Zaamslag

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Zaamslag (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Contract wijzigen
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Sympatieke service
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Goede medewerkers
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Persoonlijk advies
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Verbruik advies
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Eenvoudig afsluiten
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

ENGIE app
Goede klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Zaamslag

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Zaamslag? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je vandaag nog de meest betaalbare gas aanbieder. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen uit de regio (Terneuzen). Een passende gas leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Holsloot.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Terneuzen.