Energie vergelijken Helvoirt Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Helvoirt? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan stroomaanbieders als Vrijopnaam of Qurrent. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Helvoirt? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (dubbel of enkel). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna ontdek je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie vergelijk je de prijs per jaar en de eventuele. korting. Wil je aanvullende informatie? Hier ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Helvoirt.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €235

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Helvoirt? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €240 €20 €1.550,45
3 jaar EnergieFlex €190 €5,28 €1.670,45
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.790,45

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van deze website vergelijk je vlot en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Helvoirt”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Helvoirt:

 1. De Vastelastenbond
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Helvoirt met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als UnitedConsumers.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Helvoirt? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Helvoirt is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen hanteren doorgaans fantastische welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €149

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwe energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Helvoirt zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Bruinehaar.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt nu de meest voordelige leverancier die past bij jouw situatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Helvoirt


Profiteer van de goedkoopste energie in Helvoirt

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Helvoirt (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Sympatieke service
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
3 jarig contract
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Meerdere contracten
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Snel overstappen
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Gemakkelijk oversluiten
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Vriendelijke service
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Nette klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Sympatieke service
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Helvoirt

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Helvoirt? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Haaren). Een geschikte gas leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Schoonrewoerd.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Haaren.