Energie vergelijken Nieuw- en Sint Joosland Start met vergelijken en bespaar maar liefst €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Nieuw- en Sint Joosland? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom zoals Engie of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Nieuw- en Sint Joosland? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website ontdek je rijke informatie over gas, stroom en licht in Nieuw- en Sint Joosland.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €206

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nieuw- en Sint Joosland? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Engie €190 €15,83 €1.576,45
3 jaar Engie €270 €7,50 €1.696,45
5 jaar Engie €0 €0 €1.816,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Nieuw- en Sint Joosland”. Tip: filter nu ook op stroom van wind of de zon. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nieuw- en Sint Joosland:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Nieuw- en Sint Joosland waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Anode Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nieuw- en Sint Joosland? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Nieuw- en Sint Joosland is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas hanteren sensationele welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €256

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nieuw- en Sint Joosland zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Hellevoetsluis.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt meteen de meest goedkope leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Nieuw- en Sint Joosland


Profiteer van de goedkoopste energie in Nieuw- en Sint Joosland

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu snel de goedkoopste stroom in Nieuw- en Sint Joosland (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Flexibele of vaste prijs
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Contract wijzigen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Goede service
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
3 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Vaste prijs gas
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
1 jarig contract
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Nette klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Diverse prijsafspraken
Sublieme acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Inzicht in je verbruik
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuw- en Sint Joosland

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuw- en Sint Joosland? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je gelijk de meest betaalbare gas aanbieder. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Middelburg). Een voordelige gasmaatschappij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Yerseke.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Middelburg.