Energie vergelijken Hellevoetsluis Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Hellevoetsluis? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers zoals bijv. UnitedConsumers en Pure Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Hellevoetsluis? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna kies je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker vergelijk je de energiekosten per jaar en de beschikbare korting. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Hellevoetsluis.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €204

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn prijziger dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Hellevoetsluis? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar NLE €200 €16,67 €1.550,25
3 jaar NLE €150 €4,17 €1.670,25
5 jaar NLE €0 €0 €1.790,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze zoekmachine vergelijk je supersnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hellevoetsluis”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Hellevoetsluis:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Hellevoetsluis waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van Powerpeers.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Hellevoetsluis? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Hellevoetsluis zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen werken met immense welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €231

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Hellevoetsluis zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Brouwershaven.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest goedkope energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Hellevoetsluis


Profiteer van de goedkoopste energie in Hellevoetsluis

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Hellevoetsluis (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Verschillende contracten
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
2 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Flexibele stroomprijs
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Verschillende contracten
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Behulpzame service
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Nette service
Interessante acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Persoonlijke service
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Vaste prijs gas
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
1 jarig contract
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Hellevoetsluis

Gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hellevoetsluis? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij zonder moeite de voordeligste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven uit de regio (Hellevoetsluis). Een interessante maatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Schoonebeek.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Hellevoetsluis.