Energie vergelijken Yerseke Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Yerseke? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen zoals UnitedConsumers of Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Yerseke? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie vergelijk je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Hier blader je door alle details over gas, stroom en licht in Yerseke.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €189

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Yerseke? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €130 €10,83 €1.624,15
3 jaar Eneco €210 €5,83 €1.744,15
5 jaar Eneco €0 €0 €1.864,15

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels onze zoekmachine vergelijk je gauw en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Yerseke”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Yerseke:

 1. E.ON
 2. Essent
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Yerseke waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over NLE.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Yerseke? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Yerseke is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders bieden namelijk gigantische welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €248

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Yerseke zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Schoonebeek.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw situatie. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Yerseke


Profiteer van de goedkoopste energie in Yerseke

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Yerseke (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Snel oversluiten
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Goede service
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Variabele stroomprijzen
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Persoonlijk advies
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Goede medewerkers
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

CO2 beperkt
2 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Online account
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Flexibele gasprijs
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Yerseke

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Yerseke? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je binnen mum van tijd de meest betaalbare maatschappij. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Reimerswaal). Een interessante gasmaatschappij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Hoeven.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Reimerswaal.