Energie vergelijken Nieuw Namen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Nieuw Namen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Budget Energie en Huismerk Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Nieuw Namen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder check je de kosten per 12 maanden en de optionele korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Nieuw Namen.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €225

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Nieuw Namen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.576,35
3 jaar Green Choice €250 €6,94 €1.696,35
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.816,35

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuw Namen”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nieuw Namen:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Nieuw Namen met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan 50% van de stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Coteq Netbeheer.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Nieuw Namen? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Nieuw Namen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans immense welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €125

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De volgende leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Nieuw Namen zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Helenaveen.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest aantrekkelijke aanbieder voor jouw situatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nieuw Namen


Stap over naar de goedkoopste energie in Nieuw Namen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Nieuw Namen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Betalen in termijnen
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Meerdere contracten
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Variabele stroomprijzen
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Gemakkelijk oversluiten
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Simpele voorwaarden
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
1 jarig contract
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Vriendelijke service
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuw Namen

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuw Namen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je moeiteloos de voordeligste gasmaatschappij. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Hulst). Een voordelige maatschappij ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Wytgaard.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Hulst.