Energie vergelijken Nieuw-Vossemeer Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Nieuw-Vossemeer? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom als Vandebron en Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nieuw-Vossemeer? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder vind je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Nieuw-Vossemeer.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €222

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Nieuw-Vossemeer? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €140 €11,67 €1.576,95
3 jaar Green Choice €370 €10,28 €1.696,95
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.816,95

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuw-Vossemeer”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Nieuw-Vossemeer:

 1. De Vastelastenbond
 2. Engie
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Nieuw-Vossemeer waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Essent.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Nieuw-Vossemeer? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Nieuw-Vossemeer is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen werken met interessante welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €139

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Nieuw-Vossemeer zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Hendrik-Ido-Ambacht.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt eenvoudig de meest betaalbare energieleverancier voor jou. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Nieuw-Vossemeer


Vind de goedkoopste energie in Nieuw-Vossemeer

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nieuw-Vossemeer (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Flexibele stroomprijs
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Contract wijzigen
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Snel oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Sympatieke service
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vriendelijke service
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Meerdere contracten
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Nieuw-Vossemeer

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuw-Vossemeer? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij zonder moeite de goedkoopste maatschappij. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Steenbergen). Een aantrekkelijke leverancier kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Zandeweer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Steenbergen.