Energie vergelijken Hendrik-Ido-Ambacht Start met vergelijken en bespaar tot €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Hendrik-Ido-Ambacht? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan stroomaanbieders als Essent en Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Hendrik-Ido-Ambacht? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend zie je meteen de goedkoopste energie. Van elke leverancier vind je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Advies nodig? Hier ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Hendrik-Ido-Ambacht.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €197

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Hendrik-Ido-Ambacht? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Essent €150 €12,50 €1.550,75
3 jaar Essent €250 €6,94 €1.670,75
5 jaar Essent €0 €0 €1.790,75

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze website vergelijk je vluchtig en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hendrik-Ido-Ambacht”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Hendrik-Ido-Ambacht:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Hendrik-Ido-Ambacht waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van de stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Enduris.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Hendrik-Ido-Ambacht? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Hendrik-Ido-Ambacht is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk immense welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €168

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwe aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Hendrik-Ido-Ambacht zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Budel.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest betaalbare energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Hendrik-Ido-Ambacht


Overstappen naar de goedkoopste energie in Hendrik-Ido-Ambacht

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Hendrik-Ido-Ambacht (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Goede klantenservice
Interessante kortingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Nette service
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Goede klantenservice
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Behulpzame service
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Variabele stroomprijzen
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Verschillende contracten
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Flexibele gasprijs
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Flexibele of vaste prijs
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
2 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Persoonlijk advies
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Hendrik-Ido-Ambacht

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hendrik-Ido-Ambacht? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je probleemloos de voordeligste maatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw situatie (Hendrik-Ido-Ambacht). Een interessante gas leverancier gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Sebaldeburen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.