Energie vergelijken Zeddam Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Zeddam? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Energieflex of NLE. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Zeddam? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder zie je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de korting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Zeddam.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €190

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Zeddam? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €120 €10 €1.624,85
3 jaar Oxxio €350 €9,72 €1.744,85
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.864,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze website vergelijk je vluchtig en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Zeddam”. Tip: filter nu ook op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Zeddam:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Zeddam waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van de stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Enduris.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Zeddam? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Zeddam is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders kunnen een aanbod doen met huizenhoge welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €278

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aankomende energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Zeddam zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Sexbierum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Zeddam


Profiteer van de goedkoopste energie in Zeddam

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Zeddam (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Persoonlijke service
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Overstaphulp
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Betalen in termijnen
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Vaste & variabele prijzen
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Flexibele of vaste prijs
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Nette klantenservice
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Vriendelijke service
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Zeddam

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, om te douchen en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Zeddam? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij snel & overzichtelijk de voordeligste gas aanbieder. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Montferland). Een goedkope partij gezien? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Honselersdijk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Montferland.