Energie vergelijken Herveld Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Herveld? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom zoals bijv. De Vastelastenbond en Leon Zeewolde. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Herveld? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij check je de prijs per jaar en de optionele cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website lees je bruikbare info over stroom, gas en licht in Herveld.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €205

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Herveld? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €130 €10,83 €1.551,40
3 jaar NLE €380 €10,56 €1.671,40
5 jaar NLE €0 €0 €1.791,40

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze website vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Herveld”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Herveld:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Herveld met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Eneco.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Herveld? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Herveld is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen bieden vaak sensationele welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €161

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwe aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Herveld zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Burgerveen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt nu de meest voordelige aanbieder die past bij jouw situatie. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Herveld


Zo vind je de goedkoopste energie in Herveld

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Herveld (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Sympatieke service
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Goede medewerkers
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Aangename service
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Meerdere contracten
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Hulp bij overstappen
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Vriendelijke service
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Nette service
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
2 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Vriendelijke service
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Herveld

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Herveld? Met behulp van onze gas-vergelijker check je zonder problemen de aantrekkelijkste gasleverancier. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Overbetuwe). Een voordelige maatschappij achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Simonshaven.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Overbetuwe.