Energie vergelijken Zeijerveld Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Zeijerveld? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals Engie of Innova Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Zeijerveld? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna bepaal je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Per energieaanbieder zie je de energiekosten per jaar en de geldende cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Op onze website check je handige info over stroom, gas en licht in Zeijerveld.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €247

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Zeijerveld? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €210 €17,50 €1.625,30
3 jaar Essent €120 €3,33 €1.745,30
5 jaar Essent €0 €0 €1.865,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van onze tool vergelijk je rap en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Zeijerveld”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Zeijerveld:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Zeijerveld die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Clean Energy.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Zeijerveld? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Zeijerveld is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers geven namelijk formidabele welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €169

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Zeijerveld zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Simonshaven.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt nu de voordeligste stroomaanbieder voor jou. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Zeijerveld


Profiteer van de goedkoopste energie in Zeijerveld

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Zeijerveld (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Drenthe)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Meerdere contracten
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Verbruik aanpassen
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Contract wijzigen
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Goede service
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Verschillende contracten
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Persoonlijk advies
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Variabele gasprijzen
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Vriendelijke service
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Zeijerveld

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Zeijerveld? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je meteen de aantrekkelijkste aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Assen). Een betaalbare aanbieder ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Hoogenweg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Assen.