Energie vergelijken Nieuwerkerk aan den IJssel Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €266


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Nieuwerkerk aan den IJssel? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen zoals Energiedirect.nl of Qwint. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nieuwerkerk aan den IJssel? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per maatschappij vind je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstbonus. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €221

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Nieuwerkerk aan den IJssel? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Delta €150 €12,50 €1.577,75
3 jaar Delta €210 €5,83 €1.697,75
5 jaar Delta €0 €0 €1.817,75

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van onze tool vergelijk je snel & eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Nieuwerkerk aan den IJssel”. Je kunt ook filteren op energie van wind of de zon. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nieuwerkerk aan den IJssel:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Nieuwerkerk aan den IJssel die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over UnitedConsumers.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Nieuwerkerk aan den IJssel? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers bieden namelijk serieuze welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €202

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie aankomende leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Nieuwerkerk aan den IJssel zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Heteren.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt meteen de meest aantrekkelijke stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nieuwerkerk aan den IJssel


Overstappen naar de goedkoopste energie in Nieuwerkerk aan den IJssel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert ketels
Vaste prijs gas
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele gasprijs
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Goede klantenservice
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
1 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Nette service
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vaste prijs gas
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vriendelijke service
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Verbruik advies
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Vriendelijke service
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Nieuwerkerk aan den IJssel

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om water op te warmen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Nieuwerkerk aan den IJssel? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je gemakkelijk de meest goedkope gasleverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Zuidplas). Een goedkope partij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Zenderen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Zuidplas.