Energie vergelijken Nieuwerkerk Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Nieuwerkerk? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Toonaangevende partijen zijn stroom maatschappijen als UnitedConsumers en MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nieuwerkerk? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de geldende korting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Nieuwerkerk.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €260

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nieuwerkerk? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €140 €11,67 €1.577,70
3 jaar Energiedirect.nl €200 €5,56 €1.697,70
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.817,70

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van de vergelijker vergelijk je supersnel en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Nieuwerkerk”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nieuwerkerk:

 1. Allure Energie
 2. Essent
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Nieuwerkerk waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Qwint.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nieuwerkerk? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Nieuwerkerk is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas geven namelijk reusachtige welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €127

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nieuwerkerk zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Herwijnen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest voordelige aanbieder voor jou. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nieuwerkerk


Vind de goedkoopste energie in Nieuwerkerk

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nieuwerkerk (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Behulpzame service
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Sympatieke service
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
3 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Goede service
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Verschillende contracten
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Goede klantenservice
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Overstapservice
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Goede service
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Vaste prijs gas
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Hulp bij overstappen
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Nieuwerkerk

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nieuwerkerk? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je zonder problemen de aantrekkelijkste aanbieder. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven uit de regio (Schouwen-Duiveland). Een aantrekkelijke gas leverancier gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Zelhem.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Schouwen-Duiveland.