Energie vergelijken Zelhem Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Zelhem? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als UnitedConsumers of NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Zelhem? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij vind je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de korting. Wil je aanvullende informatie? Hier tref je handige info over stroom, gas en licht in Zelhem.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €258

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Zelhem? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar NLE €230 €19,17 €1.625,40
3 jaar NLE €140 €3,89 €1.745,40
5 jaar NLE €0 €0 €1.865,40

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels deze pagina vergelijk je razendsnel en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Zelhem”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Zelhem:

 1. E.ON
 2. Energieflex
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Zelhem waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij DELTA.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Zelhem? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Zelhem is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders geven jouw aantrekkelijke welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €195

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Zelhem zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Sinderen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt direct de goedkoopste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Interessant: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Zelhem


Overstappen naar de goedkoopste energie in Zelhem

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Zelhem (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Verbruik aanpassen
Interessante acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Verbruik advies
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Flexibele stroomprijs
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
3 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Variabele gasprijzen
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Charmante service
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Persoonlijke service
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Betalen in termijnen
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Gemakkelijk oversluiten
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Aangename service
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Zelhem

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Zelhem? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij makkelijk de aantrekkelijkste gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Bronckhorst). Een goedkope maatschappij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Hoogersmilde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Bronckhorst.