Energie vergelijken Herwijnen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Herwijnen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders als bijvoorbeeld Energieflex of Qwint. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Herwijnen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Verder selecteer je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vergelijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Herwijnen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €193

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Herwijnen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €150 €12,50 €1.551,50
3 jaar Qurrent €400 €11,11 €1.671,50
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.791,50

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Met deze pagina vergelijk je vluchtig en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Herwijnen”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Herwijnen:

 1. Energiedirect.nl
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Herwijnen waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Energieflex.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Herwijnen? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Herwijnen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen stunten met serieuze welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €266

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en scherpste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De volgende aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Herwijnen zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Burgum.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet nu de meest aantrekkelijke maatschappij voor jouw woning en verbruik. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Herwijnen


Zo vind je de goedkoopste energie in Herwijnen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Herwijnen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Online account
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Charmante service
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Aangename service
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Goede medewerkers
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
2 jarig contract
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Maandelijks bijstellen
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
3 jarig contract
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Sympatieke service
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Online account
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Verbruik advies
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Herwijnen

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Herwijnen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je gelijk de meest goedkope aanbieder. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Lingewaal). Een betaalbare organisatie gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Sinderen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Lingewaal.