Energie vergelijken Nieuwstadt Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Nieuwstadt? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers zoals bijv. Energieflex of MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Nieuwstadt? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie zie je de prijs per jaar en de beschikbare cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze pagina vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Nieuwstadt.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €207

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Nieuwstadt? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €110 €9,17 €1.578,30
3 jaar Delta €320 €8,89 €1.698,30
5 jaar Delta €0 €0 €1.818,30

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van de vergelijker vergelijk je razendsnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Nieuwstadt”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Nieuwstadt:

 1. Budget Energie
 2. Essent
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Nieuwstadt waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Coteq Netbeheer.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nieuwstadt? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Nieuwstadt zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Leveranciers bieden vaak prachtige welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €276

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Nieuwstadt zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Hierden.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest goedkope energieaanbieder voor jou. Hint: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nieuwstadt


Vind de goedkoopste energie in Nieuwstadt

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nieuwstadt (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Nette klantenservice
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Goede service
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
2 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Aangename service
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Snel af te sluiten
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Direct overstappen
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Behulpzame service
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Nieuwstadt

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuwstadt? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij in luttele seconden de goedkoopste leverancier. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Echt-Susteren). Een aantrekkelijke leverancier achterhaald? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Zijdewind.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Echt-Susteren.