Energie vergelijken Nieuwveen Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Nieuwveen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn aanbieders van stroom als Anode Energie of Leon Zeewolde. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Nieuwveen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder check je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Nieuwveen.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €277

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Nieuwveen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €120 €10 €1.578,35
3 jaar Budget Energie €330 €9,17 €1.698,35
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.818,35

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuwveen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Nieuwveen:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Nieuwveen met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Allure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nieuwveen? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Nieuwveen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met immense welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €185

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nieuwveen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Hieslum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest voordelige energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nieuwveen


Ontdek de goedkoopste energie in Nieuwveen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Nieuwveen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede medewerkers
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Nette klantenservice
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Direct overstappen
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Simpele voorwaarden
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Simpele voorwaarden
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Simpele voorwaarden
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Overstaphulp
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Charmante service
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Nieuwveen

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuwveen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je binnen no-time de meest betaalbare gasleverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Nieuwkoop). Een voordelige organisatie aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Zijldijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Nieuwkoop.