Energie vergelijken Nieuwvliet Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Nieuwvliet? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers als Essent of Vattenfall. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nieuwvliet? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna vergelijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstpremie. Advies nodig? Op deze pagina lees je alle details over gas, stroom en licht in Nieuwvliet.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €242

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuwvliet? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €130 €10,83 €1.578,40
3 jaar Vattenfall €340 €9,44 €1.698,40
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.818,40

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van deze website vergelijk je rap en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuwvliet”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nieuwvliet:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Nieuwvliet met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Anode Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nieuwvliet? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Nieuwvliet is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers geven jouw hoge welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €258

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De volgende leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Nieuwvliet zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Elk jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Hijken.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest betaalbare leverancier die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Nieuwvliet


Profiteer van de goedkoopste energie in Nieuwvliet

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Nieuwvliet (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Vriendelijke service
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Snel oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Vriendelijke service
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Vriendelijke service
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Vaste & variabele prijzen
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
3 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Snel oversluiten
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Online account
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Goede klantenservice
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verbruik advies
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Nieuwvliet

Gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuwvliet? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij moeiteloos de meest voordelige gas aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Sluis). Een goedkope maatschappij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zoelen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Sluis.