Energie vergelijken Niezijl Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Niezijl? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Vandebron of Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Niezijl? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de ideale looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina check je alle info over gas, stroom en licht in Niezijl.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €271

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Niezijl? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Essent €140 €11,67 €1.578,45
3 jaar Essent €350 €9,72 €1.698,45
5 jaar Essent €0 €0 €1.818,45

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met onze zoekmachine vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Niezijl”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Niezijl:

 1. Anode Energie
 2. Essent
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Niezijl waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Budget Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Niezijl? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Niezijl is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders bieden namelijk hoge welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €168

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Niezijl zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Hijum.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de goedkoopste energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Niezijl


Overstappen naar de goedkoopste energie in Niezijl

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Niezijl (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Verbruik advies
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Betrouwbaar
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Flexibele gasprijs
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Charmante service
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Nette klantenservice
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Betalen in termijnen
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
3 jarig contract
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Online account
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Nette service
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Contract wijzigen
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Flexibele of vaste prijs
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Niezijl

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om te douchen en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Niezijl? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij direct de meest betaalbare gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Zuidhorn). Een goedkope leverancier gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Zoelmond.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Zuidhorn.