Energie vergelijken Zoelmond Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Zoelmond? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom als Vandebron en NLE. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Zoelmond? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie vergelijk je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Zoelmond.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €253

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Zoelmond? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €230 €19,17 €1.626,15
3 jaar EnergieFlex €290 €8,06 €1.746,15
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.866,15

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je rap en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Zoelmond”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Zoelmond:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Zoelmond waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is best lastig om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Zoelmond? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Zoelmond zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans serieuze welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €282

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aanstaande leverancier regelt de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Zoelmond zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Sint Pancras.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de goedkoopste energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Zoelmond


Overstappen naar de goedkoopste energie in Zoelmond

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Zoelmond (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Persoonlijke service
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Flexibele of vaste prijs
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Slimme meter
Nette klantenservice
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Goede klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Online verbruik inzien
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Verbruik aanpassen
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Sympatieke service
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Zoelmond

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Zoelmond? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je snel & overzichtelijk de meest betaalbare leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Buren). Een goedkope gas leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Horssen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Buren.