Energie vergelijken Nij Altoenae Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Nij Altoenae? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn stroomaanbieders zoals bijv. DELTA en NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nij Altoenae? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie zie je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier tref je bruikbare info over gas, stroom en licht in Nij Altoenae.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €193

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Nij Altoenae? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Oxxio €170 €14,17 €1.578,60
3 jaar Oxxio €380 €10,56 €1.698,60
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.818,60

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels onze zoekmachine vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Nij Altoenae”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Nij Altoenae:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Nij Altoenae waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij DELTA.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nij Altoenae? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Nij Altoenae is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden vaak speciale welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €149

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De nieuwe maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nij Altoenae zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Friesland. Elk jaar compenseren ze je hiervoor. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Hilvarenbeek.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft eenvoudig de meest goedkope stroomleverancier voor jouw situatie. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nij Altoenae


Ontdek de goedkoopste energie in Nij Altoenae

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Nij Altoenae (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Flexibele of vaste prijs
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Snel af te sluiten
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Snel overstappen
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Aangename service
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Goede medewerkers
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Inzicht in je verbruik
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Variabele stroomprijzen
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Verbruik aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Behulpzame service
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Vaste prijs gas
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Aangename service
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Duidelijke voorwaarden
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Nij Altoenae

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Nij Altoenae? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je direct de aantrekkelijkste leverancier. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (het Bildt). Een passende organisatie kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Zonnemaire.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente het Bildt.