Energie vergelijken Nij Beets Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Nij Beets? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Je hebt vast gehoord van leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Allure Energie of Powerpeers. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Nij Beets? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens kies je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend check je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van elke aanbieder check je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Nij Beets.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €225

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Nij Beets? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €180 €15,00 €1.578,65
3 jaar Qurrent €390 €10,83 €1.698,65
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.818,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met onze zoekmachine vergelijk je rap en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nij Beets”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nij Beets:

 1. Energiedirect.nl
 2. Fenor
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Nij Beets die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van de stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van E.ON.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nij Beets? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In Nij Beets zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden namelijk reusachtige welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €187

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Nij Beets zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Friesland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Hilversum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft in een oogopslag de goedkoopste stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Belangrijk: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nij Beets


Overstappen naar de goedkoopste energie in Nij Beets

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu meteen de goedkoopste stroom in Nij Beets (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Friesland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
1 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Meerdere contracten
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Direct overstappen
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Maandelijks bijstellen
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel oversluiten
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Goede medewerkers
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Behulpzame service
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Goede medewerkers
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Online account
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Nij Beets

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Nij Beets? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij binnen mum van tijd de meest goedkope gasleverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Opsterland). Een voordelige aanbieder gezien? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Zorgvlied.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Opsterland.