Energie vergelijken Nijeholtwolde Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €266


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Nijeholtwolde? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als bijvoorbeeld Budget Energie of Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nijeholtwolde? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend vind je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie vergelijk je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Nijeholtwolde.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €202

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Nijeholtwolde? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €230 €19,17 €1.578,90
3 jaar Delta €120 €3,33 €1.698,90
5 jaar Delta €0 €0 €1.818,90

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via onze zoekmachine vergelijk je snel & zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nijeholtwolde”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Nijeholtwolde:

 1. DELTA
 2. HVC
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Nijeholtwolde waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Essent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nijeholtwolde? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Nijeholtwolde is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers hanteren doorgaans enorme welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €150

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwe energieleverancier regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Nijeholtwolde zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Friesland. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Hobrede.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jou. Let op: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nijeholtwolde


Vind de goedkoopste energie in Nijeholtwolde

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Nijeholtwolde (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Overstaphulp
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
Behulpzame service
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Overstapservice
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Flexibele gasprijs
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Windtegoed
Overstapservice
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Aangename service
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Verbruik advies
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
1 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Overstaphulp
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
1 jaar vast of variabel
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Nijeholtwolde

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nijeholtwolde? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij binnen no-time de goedkoopste leverancier. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Weststellingwerf). Een goedkope organisatie kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Zuidbroek.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Weststellingwerf.