Energie vergelijken Hobrede Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Hobrede? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende stroom maatschappijen als bijvoorbeeld UnitedConsumers of Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Hobrede? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke aanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle details over stroom, gas en licht in Hobrede.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €240

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Hobrede? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €240 €20 €1.552,70
3 jaar Qurrent €320 €8,89 €1.672,70
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.792,70

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze website vergelijk je rap en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Hobrede”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Hobrede:

 1. Clean Energy
 2. Huismerk Energie
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Hobrede met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Enduris.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Hobrede? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Hobrede is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers geven jouw prachtige welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €282

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aanstaande maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Hobrede zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Cuijk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de meest aantrekkelijke stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Hobrede


Ontdek de goedkoopste energie in Hobrede

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Hobrede (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Goede service
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Behulpzame service
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Hulp bij overstappen
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
2 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Goede klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Online verbruik inzien
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Nette klantenservice
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Goede klantenservice
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Vaste prijs stroom
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Hobrede

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, om water op te warmen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Hobrede? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij probleemloos de goedkoopste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Zeevang). Een aantrekkelijke gasmaatschappij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Skingen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Zeevang.