Energie vergelijken Nijelamer Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Nijelamer? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan erkende stroommaatschappijen zoals Energieflex en Vattenfall. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nijelamer? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens kies je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder tref je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstbonus. Advies nodig? Op deze pagina tref je praktische info over gas, stroom en licht in Nijelamer.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €241

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Nijelamer? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €240 €20 €1.578,95
3 jaar Budget Energie €130 €3,61 €1.698,95
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.818,95

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze zoekmachine vergelijk je supersnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nijelamer”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Nijelamer:

 1. E.ON
 2. HVC
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Nijelamer waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Fenor.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Nijelamer? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Nijelamer is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met prachtige welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €224

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Nijelamer zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Friesland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Hoedekenskerke.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft ogenblikkelijk de voordeligste maatschappij voor jou. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nijelamer


Zo vind je de goedkoopste energie in Nijelamer

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Nijelamer (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Friesland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Jaren actief
2 jarig contract
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Snel oversluiten
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Behulpzame service
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Persoonlijk advies
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Flexibele gasprijs
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Sympatieke service
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Goede service
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Snel overstappen
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Nijelamer

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Nijelamer? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je in luttele seconden de meest goedkope aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Weststellingwerf). Een geschikte gasmaatschappij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Zuiddorpe.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Weststellingwerf.