Energie vergelijken Zuiddorpe Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Zuiddorpe? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Essent en MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Zuiddorpe? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per leverancier ontdek je de energiekosten per jaar en de geldende welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je bruikbare info over stroom, gas en licht in Zuiddorpe.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €183

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Zuiddorpe? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €180 €15,00 €1.626,65
3 jaar Qurrent €390 €10,83 €1.746,65
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.866,65

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je vlot en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Zuiddorpe”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Zuiddorpe:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Zuiddorpe met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Liander.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Zuiddorpe? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Zuiddorpe zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen hanteren sensationele welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €292

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwgekozen aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Zuiddorpe zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Slagharen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt direct de aantrekkelijkste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Zuiddorpe


Stap over naar de goedkoopste energie in Zuiddorpe

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Zuiddorpe (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Duidelijke voorwaarden
Prominente acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Persoonlijk advies
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Goede klantenservice
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Online account
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Verbruik advies
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Verbruik aanpassen
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Zuiddorpe

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Zuiddorpe? Met behulp van onze gas-vergelijker bekijk jij probleemloos de meest goedkope gas aanbieder. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Terneuzen). Een aantrekkelijke maatschappij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Huizinge.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Terneuzen.