Energie vergelijken Nispen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Nispen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen als Budget Energie en Huismerk Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nispen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier tref je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier ontdek je praktische info over gas, stroom en licht in Nispen.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €248

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Nispen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €210 €17,50 €1.579,55
3 jaar Budget Energie €250 €6,94 €1.699,55
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.819,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels deze website vergelijk je gauw en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nispen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Nispen:

 1. DELTA
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Nispen met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Pure Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nispen? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Nispen is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen stunten met enorme welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €216

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nispen zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Per jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Holten.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jouw situatie. Noemenswaardig: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nispen


Ontdek de goedkoopste energie in Nispen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Nispen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Verbruik aanpassen
Interessante acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Goede service
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Overstapservice
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Verschillende contracten
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Vriendelijke service
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Verbruik advies
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Nette klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Goede service
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Charmante service
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Nispen

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Nispen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij snel & overzichtelijk de meest betaalbare gasleverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Roosendaal). Een voordelige aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Zuidwolde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Roosendaal.