Energie vergelijken Nistelrode Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Nistelrode? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers zoals De Vastelastenbond en Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nistelrode? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie vergelijk je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Nistelrode.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €192

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn duurder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Nistelrode? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Essent .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Essent €230 €19,17 €1.579,65
3 jaar Essent €270 €7,50 €1.699,65
5 jaar Essent €0 €0 €1.819,65

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via onze zoekmachine vergelijk je snel & gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Nistelrode”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Nistelrode:

 1. Budget Energie
 2. Energieflex
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Nistelrode waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Qwint.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Nistelrode? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Nistelrode zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen geven jouw prachtige welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €144

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie nieuwe aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Nistelrode zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Holtheme.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet nu de meest voordelige stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Nistelrode


Vind de goedkoopste energie in Nistelrode

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Nistelrode (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
2 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel af te sluiten
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Duidelijke voorwaarden
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
3 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Flexibele gasprijs
Aanzienlijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Overstapservice
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

ENGIE app
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Contract wijzigen
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste prijs stroom
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Nistelrode

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nistelrode? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je makkelijk de aantrekkelijkste gasleverancier. Op deze website vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Bernheze). Een betaalbare aanbieder aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Zuilichem.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Bernheze.