Energie vergelijken Zuilichem Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Zuilichem? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan aanbieders van stroom zoals Vrijopnaam en Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Zuilichem? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij zie je de kosten per 12 maanden en de geldende cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je handige info over gas, stroom en licht in Zuilichem.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €199

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Zuilichem? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van EnergieFlex .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Premie/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €170 €14,17 €1.627,35
3 jaar EnergieFlex €210 €5,83 €1.747,35
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.867,35

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met onze tool vergelijk je rap en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Zuilichem”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Zuilichem:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Zuilichem met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over DELTA.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Zuilichem? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In Zuilichem is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders hanteren serieuze welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €262

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en scherpste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De toekomstige leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Zuilichem zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Elk jaar compenseren ze je hiervoor. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Smalle Ee.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de meest aantrekkelijke energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Zuilichem


Zo vind je de goedkoopste energie in Zuilichem

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Zuilichem (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Contract wijzigen
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Snel oversluiten
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Charmante service
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Vaste prijs gas
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Sympatieke service
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
3 jaar vast of variabel
Interessante acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Aangename service
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Vriendelijke service
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Verschillende contracten
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Zuilichem

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Zuilichem? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij gelijk de aantrekkelijkste gas aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Zaltbommel). Een geschikte partij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Iens.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Zaltbommel.